- Ikke bare tisse i bukserne

Aktionærer spændte på AGF-generalforsamling

01:28

1 af 2

Fodboldklubben AGF kæmper i øjeblikket med at skrabe point sammen i den næstbedste liga.

I aftes måtte klubben lide endnu et nederlag på hjemmebane og satte dermed en tyk streg under det, der kan betegnes som en krise på eget græs. AGF har kun vundet én sejr ud af otte kampe på hjemmebane i denne sæson.

Med de sportslige resultater i baghovedet mødes klubbens aktionærer her til eftermiddag for at stemme om muligheden for en aktieudvidelse.

Det vil kunne give klubben et økonomisk boost i form af øget kapital, som er blevet en mangelvare efter nedrykningen til 1. division. Nedrykningen menes at have kostet klubben omkring 25 millioner kroner.

Stemningen forud for generalforsamlingen var blandet blandt aktionærerne.

Se: - Vi er nødt til at se fremad

Den tidligere medejer af Aarhus Charter og aktionær i AGF Ulla Stæt Andersen var overordnet positiv over for udmeldingen om en mulig aktieudvidelse:

- Selvom mange siger det er en lodseddel, så har jeg altid syntes, at man skal investere i byens fodbold. Det har jeg altid gjort, fortæller hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

En aktionær, som derimod var mere skeptisk over for udvidelsen, er den tidligere fodboldspiller, assistenttræner og bestyrelsesmedlem i AGF, Marc Rieper:

- Jeg håber meget på, at man tænker mere frem. Tænker seks til ti år frem, i stedet for hele tiden at tisse i bukserne og bede om penge til nye emissioner, siger han.

Hør, hvad de to AGF-aktionærer ellers havde at sige forud for generalforsamlingen øverst på siden.