Idrætsfolk imod moderniseret hal

Hørning Kommune vil ombygge idrætshal for 21 millioner kr., men hallens brugere siger nej til projektet - de vil have en helt ny hal.

På trods af massive protester fra byens idrætsliv tyder meget på, at Hørning byråd i aften vedtager et omstridt ombygningsprojekt af Hørning-hallen. Det fortæller Østjyllands Radio.

- Idrætslivet har i så mange år drømt om det her og ventet på det, og så ender det her, og det er slet ikke til at bære, siger Karin Laursen fra Socialdemokratiet. Hun er en af de få i byrådet, der ventes at stemme nej til ombygningsprojektet af Hørning-hallen.

Projektet var egentlig ment som et tiltrængt løft til idrætslivet, men er endt i en åben konflikt. Problemet opstod paradoksalt nok, da Hørning Kommune fik syv millioner kr. fra Lokale- og anlægsfonden til at lægge oven i kommunens egne 14 millioner til projektet. For fonden betingede sig, at Hørning ikke brugte pengene til en ny hal, men en udvidelse af den gamle.

Det har vakt vrede og skuffelse i idrætslivet, hvor man ikke mener, at en ombygning af hallen vil give de nødvendige forbedringer.

Se seneste nyt i TV2 / ØSTJYLLAND kl. 19.30.