I nye klæder: Danmark Rundt bliver til Sådanmark

Tv-vært og Bagedyst-vinder skal stå i spidsen for ny udgave af populært TV 2-program

00:30

I aften, mandaden 16. januar, klokken 19 er der premiere på et helt nyt program på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mange seere vil dog hurtigt kunne genkende konceptet med hverdagsglimt fra hele kongeriget. Det er nemlig programmet Danmark Rundt, som har fået en ansigtsløftning og skiftet navn til Sådanmark.

Selvom navnet er nyt, vil Sådanmark som vanligt præsentere både store og små hverdagshistorier fra alle hjørner af Danmark.

Det er de helt nære, overraskende og inspirerende historier om, hvordan vi danskere lever vores liv, hvad der rører os, og de begivenheder, som samler os. Alle fortalt og leveret af de otte TV 2-regioner.

Sådan ser det nye studie ud.

Værterne på det nye program er Henriette Honoré og Annemette Voss, som med sig i studiet hver dag får en ny, gennemgående gæst. Gæsterne er kendte såvel som ukendte, men altid godt selskab.

Det er otte år siden, at Henriette Honoré sidst var foran kameraerne, dengang som vært på Go’ Morgen Danmark. Men hun har aldrig forladt tv-branchen og har siden arbejdet som redaktionschef på en lang række forskellige programmer.

Annemette Voss blev med ét kendt i hele Danmark, da hun i 2013 vandt DRs Den Store Bagedyst. Siden da har hun blandt andet udgivet flere kogebøger og er i dag en succesfuld blogger og YouTuber. 

Det er altså en rutineret og en helt ny vært, som står klar til at byde velkommen til Sådanmark.

Folkene bag Sådanmark sidder klar i kontrolrummet til at skyde den første udsendelse af sted.

Produktionen af programmet står TV 2/Fyn for, som derved tager over efter TV 2 | ØSTJYLLAND, på vegne af TV 2-regionerne.

Redaktionen består af erfarne kræfter, der tidligere har været en del af bl.a. Aftenshowet og Go’ Aften Danmark. 

Fakta om Sådanmark 

  • Sådanmark er titlen på det nye magasinprogram, som tager seerne med rundt i alle dele af Danmark gennem en masse spændende indslag fra regionerne.
  • Sådanmark afløser det fællesregionale program Danmark Rundt. Der er premiere 16. januar på alle TV 2 regionernes kanaler, og det bliver sendt seks dage om ugen mandag til lørdag.
  • Programmet bliver sendt dagligt på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.00 - lige før vores nyhedsudsendelse kl. 19.30 og desuden flere gange i løbet af døgnet.