Hvor er Jørn og Lars?

Politiet er uden spor og håber på borgernes hjælp

Politiet er stadig uden afgørende spor i sin søgen efter Jørn Poulsen og Lars Jensen, der begge har forladt deres hjem i deprimeret tilstand.

- Vi har desværre ikke nogen forløsning i nogen af sagerne, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Jørn Poulsen

68-årige Jørn Poulsen har været savnet i otte dage, efter han i nedtrykt og deprimeret tilstand forlod hjemmet på Lykkeendalsvej i Brabrand ved Aarhus. Siden har ingen set ham.

Han forlod hjemmet på sin kones sorte Kildemoes-damecykel, og han havde hverken nøgler, penge eller mobiltelefon. Til gengæld medbragte han en mindre dosis af sovepiller og nervemedicin.

- Så snart vi har noget at gå efter, så jagter vi det, og derudover holder vores patruljer holder øje, siger vagtchefen.

Lars Jensen

Østjyllands politi efterlyser også 55-årig Lars Jensen, der er forsvundet fra hjemmet i Hinnerup i deprimeret tilstand natten til onsdag.

- Der er ikke noget nyt i den sag. Vi har fløjet med helikopter forskellige steder i dag (fredag, red) på Djursland, men vi har ikke fundet ham, siger vagtchefen.

Signalementer

Lars Jensen beskrives alderssvarende (55 år), 180 cm høj, almindelig af bygning, kort gråsprængt hår, blå øjne og bærer briller. Det vides ikke, hvilken påklædning, Lars Jensen forlod hjemmet i.

Lars Jensen har taget familiens bil med sig - en sort Citroen C4 Picasso med reg. nr. YM 42 120 samt efterladt sin mobiltelefon i hjemmet.

Jørn Poulsen beskrives som:

- 175-180 centimeter høj

- Almindelig af bygning

- Iført cowboybukser, lilla bluse, sort regnfrakke og tennissko.

Han forlod hjemmet på en sort damecykel af mærket Kildemoes med stelnummeret WBK592016E.

Kontakt politiet

- Vi vil meget gerne høre fra personer, som kan have oplysninger i en af sagerne, siger vagtchefen.

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114 eller 87 31 14 48.