Hvor er Fredericia?

61-årig udsat for tricktyveri

Fredag lykkedes det for to gerningsmænd at narre en 61-årig kvinde på Grønhøjvej i Harlev vest for Aarhus, så de kunne stjæle hendes dankort.

Den 61-årige kvinde sad i sin parkerede bil, da en anden bil kørte op bagved den, så hun ikke kunne bakke ud.

Føreren af bilen bagved viftede til den 61-årige, som steg ud af sin bil og gik ned til manden i bilen.

Manden snakkede gebrokken engelsk med lidt fransk accent og fortalte, at han ledte efter sin kone og børn, som opholdt sig i Fredericia. Han fandt et kort frem og spurgte om vej, oplyser Østjyllands Politi.

Men da kvinden vendte sig om, kunne hun se, at der var en anden mand inde i hendes bil. Med det samme bakkede manden i bilen tilbage, og den anden mand - der havde været inde i den 61-åriges bil - skyndte sig ind i den bakkende bil, og de to mænd kørte sammen væk.

Da kvinde fik kigget i sin egen bil, opdagede hun, at hendes dankort var væk.

De to mænd kørte i en ældre Toyota Corolla.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år og 170-175 centimeter høj. Han er kraftig af kropsbygning og har sort, mellemlangt hår. Derudover bar han sorte briller, talte engelsk, og var iført en lys skjorte med lidt tern.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 38-42 år og 175-180 centimeter høj. Han er almindelig af kropsbygning og har kort og "kommunefarvet" hår. Han var iført en skovmandsagtig skjorte i blålige farver.

Tyveriet blev begået fredag eftermiddag klokken 12.51.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.