Hvis Gravgaard skulle vælge: Vil helst være sportsdirektør

Randers FC's direktør er både den administrative og sportsligt ansvarlige i klubben. Det kan ændre sig, og her foretrækker han det sportslige ansvar

02:23

Da Randers FC i marts ophævede samarbejdet med daværende sportschef Ole Nielsen, overtog direktør Michael Gravgaard opgaverne og udnævnte i samme ombæring sig selv til sportsdirektør i klubben. Det har siden kastet meget debat af sig, der har gået på, hvorvidt han kunne varetage begge hverv.

I tirsdagens udgave af Fodbold med Horup spurgte sportsredaktør på Randers Amtsavis, Lars Abildgaard, Michael Gravgaard, om han helst ville være administrerende direktør eller sportsdirektør, hvis han blev tvunget til at vælge. 

Læs også RFC-formand: Trænerfyring er ikke et tema, direktørskifte er

- Jeg vil helst udfylde den rolle, som jeg mener, jeg er bedst i. Og jeg vil også helst udfylde den rolle, som andre mener, jeg er bedst i, indleder Michael Gravgaard sit svar.

Randers FC er en brydningstid

Det er dog ikke noget nyt, at kronjydernes administrerende direktør også er sportsligt ansvarlig - men det kan ændre sig.

- Som Randers FC er konstrueret på, så er det altid den administrerende direktør, der er - i hvert fald hidtil - har haft det overordnede ansvar, uanset om der har været ansat en sportschef eller en chefscout. Det er ikke nødvendigvis det samme, som at den konstellation bliver ved med at være rigtig. 

- Man skal have gjort op med sig selv, om man skal være en klub, der hører til i den nedre halvdel eller i midterfeltet. Dermed følger også nogle organisatoriske ting, og den brydningstid tror jeg faktisk, vi står lidt i lige nu på mange parametre, siger Michael Gravgaard.

Vælge sportsdirektør-kasketten

Til sidst får Nick Horup dog Michael Gravgaard til at svare på Lars Abildgårds dilemma.

- Det er jo meget centreret omkring det sportslige, og det er da også der, jeg klart mener, jeg har mine styrker. Selvom det ikke ser sådan ud lige nu. 

- Så hvis der var to valg, og det var kommet dertil, så ville du tage sportsdirektørjobbet?

- Ja, det ville jeg, lyder det sikkert fra Michael Gravgaard.

Alle de fire østjyske fodbolddirektører var gæster i denne uges Fodbold med Horup. Se hele udsendelsen herunder!

01:11:16 Luk video