- Hvilke skoler skal lukke?

Stilheden er larmende, lyder det fra lærerne

De randrusianske folkeskoler holder nu vejret på anden måned, siden det i marts kom frem, at flere skoler er truet af lukning.

I øjeblikket arbejder flere af byrådets partier på en ny skolestruktur, som blandt andet kan indebære, at flere skoler skal lægges sammen.

Se: Skoler truet af lukning

Hos Randers Lærerforening bliver der holdt godt øje med forhandlingerne. Formanden forstår bare ikke, at politikerne endnu ikke har løftet sløret for udspillet:

- Ifølge tidsplanen har den politiske styregruppe allerede den 30. april afsluttet drøftelserne om en ny skolestruktur. MEN stilheden er larmende!, skriver formand Kurt Sørensen i en mail til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er Venstre, Socialdemokraterne, Konservative, Dansk Folkeparti og SF, som lige nu forsøger at finde frem til en fælles, fremtidig løsning for skoleområdet.

Borgmester Claus Omann Jensen (V), som står i spidsen for forhandlingerne, fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at forhandlingerne er i fuld gang, men at der endnu ikke er udarbejdet et endeligt udspil:

- Vi håber, vi har en løsning enten inden sommerferien - på det sidste byrådsmøde - eller umiddelbart efter sommerferien. Vi er optimistiske omkring, at vi når frem til en løsning, som et bredt flertal i byrådet kan bakke op om, siger han.

Her kan du se, hvilke skoler, der er tidligere nævnt som skoler, der kan risikere at lukke:

- Vorup Skole

- Søndermarksskolen

- Kristrup Skole

- Tirsdalens Skole

- Hadsundvejens Skole

- Nyvangsskolen

- Rytterskolen