Hvem slog mine hunde ihjel?

Indbrudstyve forgiftede vagthunde

01:47

1 af 2

Heine Bach er stærkt chokeret efter en tragisk oplevelse på sin virksomhed i Gjerlev nord for Randers.

 

Da han en morgen mødte på arbejde, lå den ene af hans hunde livløs på jorden, mens den anden kæmpede for livet. Den måtte senere aflives af en dyrlæge.

Heine Bach er overbevist om, at hundene er blevet forgiftet af indbrudstyve. Tyvene har formentlig smidt noget giftigt mad ind gennem hegnet til de to dobermann-hunde.

 

- Det var en forfærdelig oplevelse, for du får et nært forhold til sådan nogle hunde. Det er ikke bare vagthunde. De har været som børn for mig, så det er rigtigt hårdt, forklarer han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

 

Ikke første gang, det sker

Det er ikke første gang, at Heine Bach mister vagthunde. For to år siden blev en anden af hans hunde forgiftet.

At der er tale om en forgiftning, bekræftes af dyrlægen. Kort tid før hundene døde, havde Heine Bach været til toårs-tjek med den ene.

- Det var en sund og rask hund. Der var ingen anmærkninger overhovedet. En sund hund dør jo ikke lige fra den ene dag til den anden, siger Heine Bach.

Sagen er nu meldt til politiet, der er i gang med at undersøge, hvad der præcist er sket. I håb om at finde frem til gerningsmændene har Heine Bach udlovet en dusør på 20.000 kr.

Heine Bach driver firmaet Bach Int., der primært sælger militærkøretøjer. Efter de to dødsfald har han anskaffet sig en ny hund.

Mød Heine Bach og høre historien om de dræbte hunde i tv-indslaget øverst i artiklen.