Hvem har stjålet Akeela?

Indbrudstyve gik målrettet efter hundehvalpe

Den otte uger gamle tæve Akeela blev stjålet fra en hundekennel i weekenden. En af de andre hvalpe fra kuldet er fundet - men Akeela er stadig forsvundet. Foto: Privatfoto

Michelle Volter fra Malling havde glædet sig til at skulle tage imod den lille hundehvalp Akeela. Men sådan skulle det ikke gå.

Under et indbrud i en kennel i Hasselager er den otte uger gamle tævehvalp i weekenden blev stjålet, inden den nogensinde kom hjem til sin kommende ejer.

- Jeg har det super-elendigt. Det er forfærdentlig, at et menneske kan være så egoistisk at fjerne en hund fra dens vante og trygge rammer, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hundehvalp fundet i Gl. Brabrand
Ifølge Michelle Volter stjal indbrudstyven to af hvalpene fra det samme kuld. Hundene er af racen alaskan malamute, der er en slædehund. Den ene af hvalpene er siden blevet fundet i Gl. Brabrand.

- Jeg frygter, at tyven vil bruge Akeela til hundekampe. Eller også sælger han den videre for at tjene penge, siger hun.

Michelle Volters far har selv en hundekennel, som opdrætter schæferhunde. Fra samtalerne med sin far og andre hundeinteresserede er det hendes indtryk, at tyverier fra hundekenneler er blevet mere udbredt.

- Jeg hører desværre mere og mere om det. Nu er det så sket for mig selv, selv om jeg aldrig havde troet, det skulle ske. Det er en forfærdentlig oplevelse. Det gør sindssygt ondt.