Hvad er Aarhus?

Aarhus kommune opfordrer nu alle borgere til at komme med deres bud

Hvad er Aarhus? En kulturel by, en attraktiv by for erhvervslivet, åben for idéer, innovativ, omsorgsfuld, tolerant - eller noget helt andet? Og hvordan vurderer du byen, når det handler om tryghed, uddannelsesmuligheder, studenterliv, familieliv, karrieremuligheder og meget andet?

Alle byens nuværende og kommende borgere og gæster inviteres til at deltage i en storstilet undersøgelse, der skal være med til at fastlægge byens DNA og styrke fortællingen om Aarhus.

Resultatet skal indgå som element i arbejdet med den nye byprofilering, og borgmester Nicolai Wammen opfordrer alle til at deltage.

- Vær med, klik dig ind på vores website - giv os din oprigtige vurdering af dit Aarhus. Jeg opfordrer alle til at deltage, så vi får det bedst mulige og mest dækkende billede af Aarhus. Deltag selv, fortæl det til familie og venner - eller send opfordringen videre til din kollega. Afsæt 10 minutter og giv et væsentligt bidrag til fortællingen om dit Aarhus, skriver borgmester Nicolai Wammen i en pressemeddelelse.

Klik ind på www.ditaarhus.dk og giv dit bud.

Det elektroniske spørgeskema er åbent frem til 1. marts.