Huset kan være reddet

I 11. time ser det ud til, at Huset i Århus alligevel har en fremtid. Borgmester Nicolai Wammen (S) lun på redningstilbud.

De mange brugere af Huset i Århus kan muligvis ånde lettet op.

Et tilbud fra den århusianske erhvervsmand Jørn Tækker om at stille et lejemål, som kan huse værkstederne, gratis til rådighed, har nu fået borgmester Nicolai Wammen (S) op på tæerne, skriver Århus Stiftstidende.

Det var ellers meningen, at Huset skulle lukkes ned allerede på fredag uden egentlige alternativer til de mange brugere.

<B>Parterne mødes</B>
Dagens redningstilbud, der involverer omkring 1200 kvadratmeter på Vesterbro Torv, har fået borgmesteren til at invitere Jørn Tækker til et møde, hvor de sammen med rådmand Flemming Knudsen (S) skal diskutere mulighederne for et samarbejde.

Erhvervsmanden har i dag under en samtale med borgmesteren garanteret, at værkstederne kan være på Vesterbro Torv i to år.

<B>Der skal handles hurtigt</B>
Den tid kan politikerne så bruge på at finde en passende og permanent placering for værkstederne, udtaler Nicolai Wammen (S).

Et forslag er det produktionscenter for kultur, der er under planlægning på Godsbanearealet.

Borgmesteren og rådmanden forventer at have forhandlet sig frem til en konkret aftale med Jørn Tækker, når byrådets partier mødes i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger.

Læs også: <a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15658" target="_blank">Gave kan redde Huset</a>