Hurlumhejhus for kontorfolk

Lok kreativiteten frem i anderledes rammer

01:48

1 af 2

Arbejdsdagen er for mange tit fyldt med rutiner og møder, der ikke rigtig flytter noget - men det vil to mænd i Aarhus lave om på. De har skabt et univers, der vender alt på hovedet, og det smitter.

For at tænke ud af boksen, skal du ind i en kuffert.

Kufferten hedder Vanebrudspalæet, og den ligger i Aarhus.

Her skaber Jonas Pindhund Hallberg og Thomas Lütken et univers, hvor firmaer og andre kan holde møder i meget uvante rammer og med en butler ved sin side. På den måde skal kreativiteten lokkes frem, og kontorfolkene skal tænke ud af boksen.

- Vanebrud giver overskud både privat, men også i virksomheden - helt ned på bundlinjen, siger Jonas Pindhund Hallberg, der er medindehaver af Vanebrudspalæet i Aarhus.

Inde i Vanebrudspalæet er intet som det plejer. Det fik virksomheden Lasertryk mandag at mærke, da de holdt møde i "kufferten."

- Vi er også selv indenfor en branche, som er et gammelt fag. En hybrid af noget nyt og noget gammelt, så på den måde passer sådan et sted her i virkeligheden godt til os, siger Rasmus Linnet, der er kundeservicechef i Lasertryk.

Men snart er det formentlig slut for Vanebrudspalæet, som ved udgangen af 2015 må vige pladsen for byudvikling af området.

- Derefter ved vi ikke helt, hvad der skal ske, men det må tiden vise. Vi er ikke bange for det ukendte, siger Jonas Pindhund Hallberg.

Mændene bag Vanebrudspalæet har dog allerede lidt planer, hvis de må lukke lokalerne. I stedet for at kunderne kommer til dem, vil de rulle ud til kunderne med anderledes mødelokaler.

Du kan komme en tur med ind i Vanebrudspalæet og høre mere om stedet i tv-indslaget øverst på siden.