Hospitals-projekt får nu byggechef

Det Nye Universitetshospital i Aarhus ansætter fra 1. februar Asger Schou i stillingen som byggechef

Efter en periode med regionens Carsten Kronborg som konstitueret byggechef for supersygehusprojektet i Aarhus, får man nu en fast chef i Asger Schou.

Han kommer fra en stilling som udviklingschef for bygningsafdelingen på Ingeniørhøjskolen under Aarhus Universitet og har tidligere erfaring fra flere store byggeprojekter.

Nyt hospital i Skejby kan blive ramt af tre måneders forsinkelse

- Jeg er overbevidst om, at vi har fundet den rette mand til posten. Han har erfaring fra lignende byggerier og personaleledelse, så Asger Schou passer på den profil, vi ønsker til stillingen, forklarer projektdirektør for Det Nye Universitetshospital (DNU), Frank Skriver Mikkelsen.

Asger Schou selv ser frem til samarbejdet.

Ingen sammenhæng med forsinkelser

- DNU-projektet er et helt unikt byggeprojekt, som jeg glæder mig meget til at blive en del af. Det bliver spændende at være med til at få projektet i mål, og jeg ser frem til at komme i gang, fortæller den kommende byggechef.

Supersygehus forsinkes yderligere

Man kunne være fristet til at tro, ansættelsen af en ny byggechef hænger sammen med de problemer, byggeriet har haft. Nogle som TV2 | ØSTJYLLAND tidligere har skrevet om, og som har været skyld i forsinkelser.

- De to ting har intet med hinanden at gøre. Vi har haft behov for en ny byggechef, og det er vi glade for at få. Carsten Kronborg har også haft et andet arbejde at passe, så siden i sommers har der været nogle medarbejdere, som har måttet løbe ekstra stærkt, siger Frank Skriver Mikkelsen.

Det forventes, at supersygehuset står endelig færdigt i 2019.