Hospital vinder pris for integration

Neurologisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital løber med årets integrationspris fra Aarhus Kommune

Borgmester Jacob Bundsgaard sammen med serviceleder Jonna Ledet Thomsen, Aarhus Universitetshospital, Neurologisk Afdeling. Foto: Aarhus Kommune

Neurologisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital vinder Aarhus Kommunes Integrationspris foran Ikea og Dansk Supermarked. Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Neurologisk Afdeling har givet flygtninge forskellige optræningsforløb. Undervejs har alle deltagerne gennemført et hygiejnekursus, ligesom de er blevet introduceret til de forskellige arbejds- og uddannelsesmuligheder i sundhedssektoren, lyder det i begrundelsen. 

Læs også Aarhus-studerende vinder pris for kræftprojekt

- I har gennem uddannelse og kursusforløb gjort et flot stykke integrationsarbejde ved at give adgang til arbejde og uddannelse inden for sundhedssektoren. I har ligeledes udvist godt engagement og stor ejerskabsfølelse for at få det til at lykkes, sagde borgmester Jacob Bundsgaard (S) i sin tale til vinderen.

Integrationsprisen er indstiftet af Aarhus Byråd og uddeles hvert år for at hædre århusianske virksomheder eller personer, som har ydet en særlig indsats for at styrke etniske minoriteters beskæftigelsessituation – eller som har gjort sig særlig bemærket i holdningen til integration på arbejdspladsen eller i bylivet.