Horsens tager tredje sejr i træk efter vildt comeback

AC Horsens var bagud med to mål, men tog hjem fra Viborg med sejr på 4-2

André Bjerregaard (t.h.) scorede det, som tv-kommentatorerne kaldte 'årets mål'. Her er han i en duel med Viborgs Serge Deble Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 2

AC Horsens er inde i en fremragende formkurve. Det beviste østjyderne lørdag eftermiddag, da det på udebane lykkedes at vende et truende nederlag til en sejr på 4-2.

Det startede ellers så godt for Viborg FF, da ivorianske Serge Deble havde bragt hjemmeholdet foran 2-0 efter 25 minutters spil i lørdagens kamp i Alka Superligaen.

Gæsterne vendte dog Viborgs føring på to mål af Lasse Kryger samt scoringer af Kjartan Finnbogason og André Bjerregaard.

Dermed kan Horsens kigge op ad i tabellen, hvor de indtager en sjetteplads med 13 point efter otte kampe. Viborg ligger lige under, men har fem point færre. 

Læs også

Horsens kom med en uændret startopstilling i forhold til den seneste kamp mod OB.

Med Oliver Thychosen ude hos Viborg var Mathias Wichmann i stedet valgt til kantpladsen.

Wichmann var med i opspillet, da Serge Deble modtog bolden efter et kvarters spil. Han satte den flot op i hjørnet til en 1-0-føring til Viborg. Ti minutter senere var Deble igen på pletten med scoringen til 2-0.

Udeholdet kom dog hurtigt tilbage, og efter en halv times spil kom Lasse Kryger først på et Horsens-hjørnespark og snittede bolden ind til en reducering til 1-2. 

Læs også West Ham misforstod AC Horsens under forhandlinger

Tyve minutter inde i anden halvleg fik Horsens tildelt et straffespark, og målmand Peter Friis kunne ikke gøre noget ved indskiftede Kjartans Finnbogasons spark til 2-2.

Horsens fortsatte presset, og få minutter efter udligningen bankede André Bjerregaard gæsterne i front med 3-2.

Lasse Kryger satte punktum for comebacket, da han scorede til 4-2 kort før tid. 

02:56

André Bjerregaard er mest kendt for sine mange assists, men mod Viborg fik han selv bolden i kassen - oven i købet med en scoring som tv-kommentatorerne kaldte 'årets mål' Se et interview med Bjerregaard her (fra 30. august).

Luk video