Horsens-lejren føler sig bortdømt: Der var ikke straffe

Horsens mener, at FC Nordsjællands afgørende straffespark var en fejlkendelse, da østjyderne tabte 1-2

Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

1 af 3

AC Horsens var længe på vej mod en 1-0-sejr i Alka Superligaen mod FC Nordsjælland, men to sene scoringer sendte østjyderne hjem med nul point på kontoen.

Det udlignende mål kom på langskud fra Emiliano Marcondes, mens det andet mål blev sat ind på straffespark af Marcus Ingvartsen. Men straffesparket skulle aldrig være dømt.

I hvert fald ikke hvis man spørger Horsens' Hallur Hansson, der var manden, straffesparket blev dømt imod. Dommeren vurderede, at Hansson i feltet nedlagde Stanislav Lobotka. 

Læs også Av: To sene mål dukkede AC Horsens

- Der var ikke straffespark. Det siger jeg ikke, bare fordi jeg spiller for Horsens, men simpelthen fordi, det ikke var der, siger Hansson.

- Han faldt, men jeg rørte ham ikke, da han faldt. Han sprang bare ind i Mikkel Jespersen.

Træner Bo Henriksen er enig med færingen i, at straffesparket var en fejldom af Peter Kjærsgaard-Andersen.

- Vi har fokus på, hvad vi gjorde godt, men kendelsen gik imod alt hvad spillerne tror på, og det er ærgerligt, at det er en dommer, der skal afgøre en fodboldkamp, siger Bo Henriksen. 

Læs også AGF-direktør er træt af tom snak og vil se resultater

- Det ærgrer alle, især mine spillere, der står med en tom fornemmelse, for de havde fortjent mere end det. Men dommere laver fejl, vi laver fejl og alle laver fejl.

Horsens tabte senest med hele 1-5 hjemme til AGF, og i forhold til den kamp så træneren store forbedringer spillemæssigt. 

- Vi gjorde alle de ting, vi havde aftalt. Taktisk stod vi godt på banen, og vi var afstemte i det, vi skulle. Vi havde en idé om, hvordan vi skulle nedbryde deres offensiv, men også for hvordan vi skulle lave mål, siger Henriksen.

Læs også Bo Henriksen: Vores chance for top-6 er lille

- Selv om vi tabte, står vi med en meget bedre følelse efter kampen end senest, for vi føler, at vi gjorde, hvad vi skulle, og vi føler også, at vi fortjente at få noget med herfra.

Horsens er efter nederlaget nummer otte i Alka Superligaen.