Horsens gør sig klar til besøget fra ”The Boss”

Bruce Springsteen giver onsdag aften koncert i den sydøstjyske kulturby, der varmer gevaldigt op til showet

Horsens kommer dagen igennem til at summe af liv og glade dage. Årsag? Bruce Springsteen bedre kendt som ”The Boss” gæster byen og giver koncert på Casa Arena. Op til showstart kl. 20 vil der være alverdens forskellige arrangementer i midtbyen og området nær stadion. Det lokale politi regner med en fredelig og festlig dag.

SE OGSÅ: Horsens varmer op til Springsteen

- Den største udfordring bliver nok trafikal, hvor Langmarksvej ved Casa Arena bliver spærret af, og bilisterne bliver af Hjemmeværnet dirigeret til forskellige parkeringsområder blandt andet ved det gamle fængsel, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørgen Lindhardt, til tv2oj.dk.

Modent publikum
Han forventer derudover ikke de store problemer i forbindelse med afviklingen af koncert, som 30.000 gæster ventes at opleve.

- Det er jo et modent publikum, der kommer, og vi tror på, at det er pæne og ordentlige mennesker. Der er jo forskel på, om det er Metallica eller Birte Kjær, der optræder. I aften er vi ikke i højeste beredskab, men har det nødvendige mandskab indkaldt, forklarer Jørgen Lindhardt.

SE OGSÅ: Det gik stærkt: Springsteen udsolgt på en halv time

I løbet af onsdagen vil der i centrum af Horsens være livemusik fra middag, og det er blandt andre Danmarks svar på Bruce Springsteen, Michael ”The Boss” Christensen, der giver koncert.

Her på TV 2 | ØSTJYLLAND vil vi rigtig gerne se jeres billeder eller video fra koncerten eller tiden op til. Dem kan du sende til os via mail til redaktion@tv2oj.dk eller via vores Facebookside.

Sydøstjyllands Politi har lagt denne forklaring af de trafikale ændringer nær koncertstedet ud på Twitter:

      

Helle Vestergaard Knudsen Nørderi

play Helle droppede pisk og gulerod: - Jeg brænder indædt for at give det videre

mundbind

playSeks ud af ti danskere bruger mundbind forkert

Juletræ

playBeboere demonstrerer med juletræer mod trafik: - Vi ønsker os handling

Lige nu
1

liveblogDansk forsker skal finde coronas oprindelse

Letbane

play Frost stoppede letbanen i flere timer: Nu forklarer de hvorfor

Tåge

Her sidder kontakten til tågelygterne - og det koster dyrt, hvis du ikke bruger den