Tabte igen: Horsens fik problemer mod de fynske kaniner

Mestrene fra Horsens måtte se sig slået af Svendborg Rabbits i ligaen

To nederlag på bare én uge - og i alt fire styk i hele sæsonen.  Horsens IC kæmper med at bevare førstepladsen i Basketligaen.

Det var ellers Horsens IC, som på papiret havde den bedste statistik forud for tirsdagens møde med Svendborg Rabbits.

Ikke desto mindre måtte papiret vige for praksis. Fynboerne havde tirsdag det, der skulle til for at sejre mod horsensianerne og vandt opgøret 91-77.

Kampen blev ellers spillet på hjemmebane i Forum Horsens, og det var da også Horsens, der vandt første periode knebent med 20-19. Derefter mistede de momentum og manglede lige det sidste for at overmande "kaninerne". 

Læs også Horsens IC led sjældent nederlag

De efterfølgende tre perioder tabte Horsens IC 16-19, 22-26 og 19-27. 

Svendborgs Nana Harding blev kampens topscorer med 20 point, mens Horsens' Vedran Borovcanin var hjemmeholdets mest scorende. 

Trods nederlaget holder Horsens IC fortsat fast i førstepladsen i ligaen. Der er dog efterhånden ikke langt ned til rivalerne fra Bakken Bears, som snuser holdet lige i nakken.

Pointforskellen er på bare to lige i øjeblikket. Horsens IC har 38 point og aarhusianske Bakken Bears har 36. Bakken Bears er til gengæld bagud med to kampe i forhold til Horsens.

Om Bakken Bears trækker fra og når op på siden af Horsens, kan blandt andet blive afgjort torsdag den 23. februar, når de to hold mødes i et lokalbrag.