Horsens fik point mod AaB

AC Horsens blev presset tilbage, men kom hjem fra Aalborg med ét point

AaB kan glæde sig over at have holdt nullet, men ellers har holdet ikke særlig meget at smile over efter 0-0-kampen hjemme mod AC Horsens.

Et enkelt point er fattigt for nordjyderne, der lige nu har udsigt til 1. division efter sommerpausen.

Begyndelsen af søndagens opgør var ellers ganske jævnbyrdig med begge mandskaber som offensivt indstillede

Men som kampen skred frem, blev Horsens presset mere tilbage og gav sig selv kunstigt åndedræt via lange, høje afleveringer til en ensom Gilberto Macena i angrebet.

Horsens-træner Johnny Mølby må derfor have haft sit at snakke om med sine spillere, da de gik til pause.

Enten skulle de forsvare sig i yderligere 45 minutter til et point, eller også måtte de finde en vej ud af AaB-presset.

Nordjyderne havde nemlig været aggressive og forsøgt sig med både skud langt ude fra og indlæg til Morten "Duncan" Rasmussen, som havde et par hovedstødsforsøg, der dog manglede præcision.

Klart overlegen
AaB's primære styrke var midtbanen, som var Horsens' klart overlegen. Særligt Rasmus Würtz stod stærkt, og Mathias Wichmann viste gode offensive takter med sine ryk på fløjen.

Uanset hvad Johnny Mølby sagde til sine spillere i pausen, virkede det, for de arbejdede sig ud af presset, mens AaB tabte momentum.

Det fik AaB-træner Kent Nielsen til at reagere ved at skifte den blot 16-årige Lucas Andersen og Jeppe Curth ind i håbet om at skabe liv i AaB's offensiv, som nærmest var gået i stå. Lige lidt hjalp det, og Kent Nielsens tropper har fortsat blot fået en enkelt sejr i foråret.

AaB-AC Horsens 0-0

Tilskuere: 7.817