Horsens fik point i Brøndby

Hårdt kæmpende AC Horsens spillede uafgjort på Brøndby Stadion

Brøndby kunne søndag have forlænget holdets nuværende stime af sejre i Superligaen til tre, men træner Henrik Jensens mandskab spillede skuffende 0-0 på Brøndby Stadion mod AC Horsens.

Det uafgjorte resultat betyder, at Brøndby nu er et enkelt point efter OB - der har spillet en kamp færre - i kampen om sølv.

Hjemmeholdet fandt sig først til rette på den regnvåde bane, hvor især Mike Jensen og Mathias Gehrt sammen med anfører Michael Krohn-Dehli var dygtige til at bringe sig på skudhold med smarte træk og 180 graders-vendinger.

Men præcisionen i afslutningerne var en mangelvare for Brøndby, der ellers mødte frem til kampen med syv scoringer i de seneste to kampe. Mod Horsens havnede bolden mest på endetribunen.

Horsens brugte musklerne
De fysisk stærkere gæster fra Horsens fandt hurtigt ud af, at de måske kunne få point med fra Brøndby Stadion ved at bruge musklerne og ellers bare kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne.

Med base i en kompakt defensiv blev der arbejdet hårdt, men ligesom Brøndby så savnede gæsterne kvalificerede afslutninger. Holdets topscorer Gilberto Macena kom blot til et enkelt skud på mål.

Til trods for de manglende mål så leverede de to hold en seværdig kamp i kraft af de mange dueller, der havde masser af nerve. Og skulle kampen have haft en vinder, så var Brøndby tættest på, selv om gæsterne pressede godt på i slutfasen.

For AC Horsens betyder 0-0 ikke alverden i tabellen. Østjyderne har nu 35 point og dermed seks point til Randers FC under nedrykningsstregen på et tidspunkt, hvor der resterer fem spillerunder.

Brøndby-AC Horsens 0-0

Tilskuere: 12.224