Horsens: Et slag i ansigtet

Skuffet efter nederlag til bundprop

AC Horsens-spilleren Jeppe Mehl er skuffet efter søndagens nederlag til bundholdet HB Køge. Foto: badenfoto.dk

AC Horsens har overraskende været med i toppen af Superligaen i denne sæson, men søndag kiksede det for jyderne i en kamp mod rækkens bundhold HB Køge, som vandt 2-1.

Horsens-profilen Jeppe Mehl var ærgerlig over, at HB Køge kom foran i midten af anden halvleg.

- Det lå ikke i kortene, at HB Køge skulle komme foran i den periode, men de kom foran på et lidt underligt mål, og det var selvfølgelig et slag i ansigtet, men der var masser af tid tilbage.

- Vi producerede store chancer både før og efter deres første mål, men vi var ikke skarpe nok, siger Jeppe Mehl til klubbens hjemmeside.

- Det er vi nødt til at arbejde på, for vi har skabt mange store chancer i de to seneste kampe, hvor vi kun har scoret to mål, og det er ganske enkelt ikke godt nok, fortsætter Mehl.

Skabte en del store chancer
AC Horsens skabte en del store chancer i Herfølge, men det kneb med at sende bolden over målstregen, og derfor sluttede det med et nederlag, mener Jeppe Mehl.

- Det er lidt samme sang som efter pokalkampen mod HB Køge på hjemmebane, hvor vi også skabte mange store chancer, men ikke formåede at score.

- Det er nemt at sige her bagefter, men hvis vi havde scoret det første mål i denne kamp, så skulle HB Køge længere frem på banen, og så havde vi lukket kampen med flere scoringer.

- Desværre kendte vi ikke vores besøgelsestid, og det blev vi straffet for, lyder det fra Jeppe Mehl.

Fint med kamp på torsdag
Allerede torsdag venter næste opgave for Horsens med en hjemmekamp mod Sønderjyske.

- Det er fint med en kamp så hurtigt, for så kan vi hurtigt hanke op i os selv, og vi skal have tre point mod Sønderjyske.

- De har et godt hold og er godt kørende for tiden, men vi skal have tre point. Det er det eneste, der gælder, fastslår Jeppe Mehl.