Horsens delte med OB i målfest

Det blev en målrig kamp, da AC Horsens var på besøg i det fynske

Foto: Allan Baden

Efter bare otte minutter bragte den bare 20-årige Daniel Høegh OB foran med 1-0. Herefter gik hjemmeholdet i stå, og gæsterne fra Horsens var de eneste, der viste initiativ. Og efter 29 minutters spil giver det endelig pote, da et indlæg ender i hænderne på OBs Djemba-Djemba og kampens dommer resolut peger på straffesparksplettet. Niels Lodberg var sikkerheden selv og bragte gæsterne på en fortjent udligning; 1-1.

Horsens var herefter stadig de mest ivrige på banen og i det 38. minut ender bolden igen i OBs mål. Målet underkendes dog, da Gilberto Macena tager hånden til hjælp. Gæsterne pressede stadig godt på og bare to minutter senere bringer Thomas Kortegaard AC Horsens foran direkte på frispark, og bringer Horsens på 1-2, der også bliver pausestillingen.
 
OB kommer tilbage i kampen efter bare et minut af 2. halvleg, da Hans Henrik Andreasen med et drømmehug lige uden for feltet udligner til 2-2.

Selvom OB nu var mere med i kampen, så er det stadig Horsens, der vil mest, og i det 67. minut er det Kenan Hajdarevic der bringer gæsterne på sejrskurs med et flot hovedstød.
 
OB kom aldrig op i gear i kampen, men får alligevel udlignet i det 79. minut til 3-3. Herefter var der store chancer til begge hold, men det ender med en uafgjort i dagens kamp i Odense.