Horsens-back frustreret over manglende marginaler

Mikkel Jespersen blev dømt for hånd på bolden og på det følgende frispark bragte Brøndby sig i front. Men frisparket skulle aldrig have været der

01:39

AC Horsens tabte søndag eftermiddag med 0-2 hjemme mod Brøndby. 

Gæsternes første scoring faldt efter et frispark, der ifølge AC Horsens' Mikkel Jespersen aldrig skulle være dømt.

I siuationen gik Horsens-backen op i en duel med Christian Nørgaard. Ingen af dem ramte bolden ordenligt, og til sidst ramte den så Mikkel Jespersen på hånden og dommeren fløjtede for frispark til gæsterne.

- Da den er på vej nedad, skal jeg til at sparke den væk, og så rammer han den med hånden, så den ryger ned på min hånd. Og så dømmer han (dommeren, red.) den til Brøndbys fordel. Hvilket er helt utilgiveligt i min verden, lød det efterfølgende fra Mikkel Jespersen. 

Læs også Brøndby sendte AC Horsens i nedrykningsspillet

- Jeg snakker med dommeren derinde, og han ser ikke den første berøring med hånden. Jeg snakker også med Christian Nørgaard bagefter inde i feltet, og han siger også, at det er ham der først havde hånd på bolden. Marginalerne går bare ikke vores vej, og det frispark burde ikke være blevet dømt til Brøndby.

På det efterfølgende frispark scorede Rudolph Austin på hovedstød, men indtil da havde værterne ellers godt styr på de første 16 minutter af kampen. Derfor ærger Mikkel Jespersen sig ekstra meget over målet.

- Det er mega frustrerende. Det var et kæmpe slag i hovedet at sådan en tilfældighed skal koste og give et mål til Brøndby. 

Mikkel Jespersen jagtes af Brøndbys Teemu Pukki. Foto: Henning Bagger - Scanpix

To minutter senere fordobler Christian Nørgaard så Brøndbys føring, og selvom det herefter så svært ud, så mener Mikkel Jespersen at hans hold kan have god ære af resten af kampen.

- Vi får kæmpet os tilbage i kampen, og i anden halvleg synes jeg egentlig, at det er os, der lægger pres på. Vi kan jo ikke undgå, at Brøndby får nogle kontra-muligheder, men hvis vi scorer på det hjørnespark til Kjartan, så kunne det godt være blevet rigtig spændende, siger han med henvisning til Kjartan Finnbogassons kæmpe hovedstødschance med tyve minutter tilbage af kampen.

Kan være stolte af indsatsen

Cheftræner Bo Henriksen er enig med Mikkel Jespersen i, at holdet leverer en god indsats, selvom de kom bagud 2-0 tidligt i kampen.

- I resten af kampen har vi bolden mere end Brøndby. Det lyder jo vanvittigt, men det har vi faktisk. Og jeg synes også, at vi i store perioder dominerer, uden måske at komme frem til nævneværdige chancer, sagde Bo Henriksen efter kampen.

- Vi kan være stolte af, at vi ikke lægger os ned og bare lader stå til. Så det er den vej, vi forhåbentlig skal gå nu, og hvis vi kan tage de facetter med, så er vi back to basics, og så ser jeg positivt frem mod de syv kampe, der kommer til at være altafgørende for os. 

02:32

VIDEO: Hør hele Bo Henriksens reaktion efter Brøndby-kampen her.

Luk video