Hjælp med at fange bankrøver

Offentliggør billede og video af bevæbnet røver

00:32

1 af 2

Østjyllands Politi offentliggør nu en både video og billeder af fra et voldsomt røveri mod Nordeas filial på Skanderborgvej i Viby. Ifølge politiet fandt røveriet sted kl. 13.46 fredag den 21. marts.

Røveren truede blandt andet en kvindelig ansat med kniv. Han forsøgte derefter at finde kontanter ved en af kasserne, men måtte forlade banken igen uden udbytte. Politiet håber, at offentliggørelsen af foto og video kan hjælpe efterforskningen på vej.

- På de her billeder kan man tydeligt se, hvem gerningsmanden er. Så vi har en formodning om, at der er nogen, der må kende ham, siger Thomas Hinge, der er vicepolitikommissær hos Østjyllands politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Østjyllands politi har tidligere vist et billede af bankrøveren i håb om, at offentligheden kunne komme med afgørende tip til opklaringen.

Se: Politiet efterlyser bankrøver

Politiet har udsendt følgende signalement af bankrøveren:

- Manden beskrives som dansk af udseende,

- 185 cm høj, almindelig af bygning

- Han har lyst, krøllet hår.

- Under røveriet var han iført rødternet partisan-tørklæde

- Han var desuden iklædt sort jakke og sorte handsker

- Han medbragte desuden en sort taske med teksten "Fitness World".

- Kniven, han truede den ansatte med, er 20-25 cm lang og har et sort skæfte.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner eller personer, der kan genkende manden på billedet. Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands politi på telefonnummer 114.

Øverst på siden kan du se overvågningsbilleder fra røveriet.