De hotteste adresser: Her vil østjyderne bo

Det er især veje i Aarhus-bydelen Højbjerg, der i høj kurs hos de boligsøgende

Axel Gruhns Vej. Foto: Google Street View

Oddervej. Foto: Google Street View

Holmegårdsvej. Foto: Google Street View

1 af 3

Boligsiden Boliga har netop offentliggjort, hvilke østjyske veje der er de mest overvågede, og her er det især et bestemt område i Aarhus, boligkøberne ønsker tilbud fra.

På listen over hele Region Midtjylland er de tre øverst placerede veje alle fra Højbjerg. Det drejer sig om Axel Gruhns Vej, Oddervej og Holmegårdsvej.

Læs også SF vil sætte loft over Airbnb-udlejning i Aarhus

Her skiller førstnævnte sig nok en smule ud, da der kun er få villaer på Axel Gruhns Vej, der ellers er præget af virksomheder og industrigrunde. Men alligevel har mange brugere af diverse boligsider ønsket tilbud og nyt fra ejendomme til salg på vejen.

- Det er svært at sige præcist, hvorfor folk ønsker nyt fra bestemte veje, og lige med hensyn til Axel Gruhns Vej er det nok endnu sværere. Jeg kan se, at der er handlet seks villaer på vejen inden for de seneste 25 år, så der er altså boliger til salg, siger presseansvarlig hos Boliga, Laust Farver, til tv2oj.dk.

Nordsjælland er mest populær
Men umiddelbart er det nok en bestemt villa, der har været udbudt på Axel Gruhns Vej i over 1000 dage, som får stor indflydelse på statistikken.

- Den bolig har fået rigtig mange klik, og mange har vist interesse for den. En anden ting, der kan spille ind på vejen, kan være af, der muligvis tit er fine priser på ejendommene, eller nogen ender på tvang. Det er dog kun bud, siger Laust Farver.  

Læs også 300 små boliger på vej i Aarhus

De sidste to villaveje i top 5 i regionen er også fra det østjyske. Det er nemlig på fjerdepladsen Ajstrup Strandvej i Malling og på den følgende plads kommer Himmelbjergvej i Ry.

Den allermest overvågede vej i hele Danmark er ikke overraskende Østerbrogade i København, og i den øverste top findes derudover en vej i Lyngby, en i Søborg og en i Nærum – alle nord for hovedstaden.

Her kan du se hele listen over de mest overvågede veje i Region Midtjylland.