Her opgiver hver tredje boligsalg

Trods rekordlav rente opgiver mere end hver tredje boligsalg i Odder

I nogle af landets kommuner er der rigtig mange hussælgere, der ender med at opgiver salget af deres bolig. Det viser en ny opgørelse fra den uafhængige boligside boliga.dk.

Statistikken viser procentdelen af opgivne salg af villaer og rækkehuse.

I det østjyske er det i Odder Kommune, at man opgiver flest hussalg. Her bliver 38 procent af de boliger, der bliver sat til salg, opgivet. Odder Kommune placerer sig dermed på en ottendeplads på listen.

Statistikken, som bolighjemmesiden har udarbejdet, viser, hvor stor en del af de annoncer, der blev fjernet fra boliga.dk i de tre første kvartaler af 2014, som senere kunne matches med et salg i tingbogen.

Syddjurs Kommune er den kommune i Østjylland, man finder næsthøjest på listen. Her opgiver 36 procent boligsalget, hvilket placerer kommune på en 11. plads.

I den helt anden ende finder man måske lidt overraskende Østjyllands mindste kommune målt på indbyggertal. På Samsø er det kun ni procent af boligsalgene, der bliver opgivet .

Morsø, Fanø og Mariagerfjord Kommune tager henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen blandt de kommuner, hvor flest opgiver deres hussalg.