Her kan du købe din sneskovl

Næsten overalt i Østjylland er der udsolgt af sneskovle, men der findes enkelte steder, der endnu har den efterspurgte skovl

- Vi har desværre udsolgt af sneskovle, og vi ved ikke hvornår, vi igen får nogle fra vores leverandør - måske først i det nye år.

Sådan lyder det mest hyppige svar, da TV 2 | ØSTJYLLAND fredag formiddag laver en rundringning til en række af regionens byggemarkeder for at høre, hvordan det står til med beholdningen af sneskovle.

Men står du akut og mangler en sneskovl, er der faktisk håb. I vores jagt på en sneskovl ringer vi til Bauhaus i Randers.

- Vi har pt. 40 sneskovle tilbage, fortæller souschef Claus Raabo hos Bauhaus i Randers til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I de seneste uger med sne har byggemarkedet solgt 1400 sneskovle, og havde leverandørerne kunne følge med, kunne Bauhaus i Randers have solgt tre gange så mange.

- I stedet for har vi oplevet et voldsomt øget salg af koste og skovle, fortæller Claus Raabo til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I Silkeborg lykkedes det os også at finde et byggemarked med sneskovle.

- Lige nu har vi omkring 10 sneskovle tilbage, og vi håber at få en ny leverance i næste uge, fortæller Anders Norup fra Silvan i Silkeborg, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hos Silvan i Skejby i det det nordlige Århus får vi også et positivt svar. Fredag formiddag ligger byggemarkedet inden med 20-25 sneskovle, men de er formentlig alle solgt omkring middagstid, lyder vurderingen fra indkøbschef Thomas Juul.

Så hvis du er hurtig, er det ikke helt umuligt at fat på en sneskovl i det østjyske.