Her er Skanderborgs hemmelige våben

En fuldstændig anderledes træningsform skal være med til at sikre oprykkerne fra Skanderborg Håndbold overlevelse i kvindernes liga

04:48

Det var en af de største sensationer i nyere tid i dansk håndbold, da amatørerne fra Skanderborg Håndbold i sidste sæson rykkede op i ligaen. Alle spillerne spiller gratis og gennemsnitsalderen på holdet er 20 år.

I den helt nye serie ”Krigerne” følger TV 2 | ØSTJYLLAND holdet på tætteste hold i gennem hele sæsonen.

For at blive helt klar til ligapremieren, skal pigerne finde deres indre kriger frem. Derfor har træner Mikkel Voigt Frederiksen bedt spillerne om, at møde op ved noget der mest minder om en stor lagerbygning.

- Der er et eller andet fedt ved, at det er lidt råt, der hvor vi træner, og det er vi sgu egentlig rimelig godt tilfreds med. Vi synes det er fedt, at der er lidt støvet, og der står en container hist og her, siger Mikkel Voigt Frederiksen.

TV 2 | ØSTJYLLAND har fulgt holdet i forberedelserne op til den historiske ligapremiere, hvor Mikkel Voigt Frederiksen har været tvunget til at finde udenlandske modstandere, da ingen af de danske ligahold har ønsket at møde krigerne fra Skanderborg i en træningskamp.   

Klik på videoen øverst og se hvordan det ser ud, når pigerne bliver udsat for en træningsform der er jægerkorpset værdigt.

Du kan se første afsnit af ”Krigerne” på TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag kl. 19.50.