Her er SIFs nye målmand

Skriver kontrakt med færøsk landsholdsmålmand

Foto: Silkeborg IF

Det bliver fremover den færøske landsholdsmålmand Gunnar Nielsen, der skal vogte buret for Silkeborg IF.

Klubbens førstemålmand, Lasse Heinze, gennemgik onsdag en operation for forkalkninger i hofteknoglerne. Dermed er han ikke i stand til at spille flere kampe for østjyderne, inden hans kontrakt udløber til sommer.

Silkeborg IF har i stedet skrevet kontrakt med 26-årige Gunnar Nielsen, der tiltræder klubben med det samme.

- Det handler om Lasses krop

Gunnar Nielsen har en fortid i bl.a. Blackburn Rovers, Manchester City og Tranmere Rovers, men har den seneste tid været klubløs.

- Selvom vi selvfølgelig gerne havde set Heinze stå på mål resten af foråret, så har vi forståelse for, at han ønskede at blive opereret. Jeg er ikke glad for timingen, men det er Lasses krop, det handler om, og det må vi respektere. Lasse har ydet en stor indsats for SIF, og vi krydser fingre for, at han kommer godt igennem det, siger sportschef Peder Knudsen i en pressemeddelelse.

- Jeg er omvendt glad for, at vi allerede nu kan præsentere en ny målmand på posten. Vi har tidligere set Gunnar i et par landskampe mod Tyskland og Sverige, hvor han lavede nogle rigtig gode præstationer. Siden har vi haft ham til en kort prøvetræning, hvor han også overbeviste os.