Her er Horsens' nye målmand

AC Horsens skriver kontrakt med 24-årig målmandstalent

Med udsigten til et muligt farvel til målmand Frederik Rønnow, er AC Horsens nu klar med en erstatning til truppen.

Fra næste sæson vil den 24-årige Nicklas Dannevang være ny keeper i den gule trøje.

Rygtet om den nye forstærkning kunne Horsens Folkeblad, som de første, erfare mandag morgen. Her til formiddag bekræfter cheftræner Bo Henriksen så endeligt nyheden:

- Vi har netop indgået en toårig kontrakt med ham (Nicklas Dannevang, red.), siger Bo Henriksen til tv2oj.dk.

Nicklas Dannevang har de seneste to sæsoner været målmand i Brønshøj Boldklub. Selv samme klub, som Bo Henriksen var træner for, inden han skiftede til Horsens.

Det er heller ikke tilfældigt, lyder det fra Henriksen. Han fortæller, at AC Horsens gennem længere tid haft kig på den unge målmand.

- Jeg bad vores målmandstræner Nikolai Pold om at finde en god målmand. Han har mere forstand på keepere, end jeg har, og så gør det jo ikke noget, at jeg også kender klubben, fortæller Bo Henriksen.

Valget faldt altså på Nicklas Dannevang, som ifølge cheftræneren har præsteret 25 clean sheets i Brønshøj - det vil sige kampe, hvor han ikke har lukket mål ind.

Kontrakten med Nicklas Dannevang kommer efter, at AC Horsens' første målmand Frederik Rønnow af flere omgange er blevet rygtet til andre klubber. Han har også selv offentligt luftet tanken om at klubskifte.

Ifølge Bo Henriksen haster det ikke med et salg af Rønnow

- Nu har vi garderet os i tilfælde af, at der sker noget. Hvis der kommer et bud på Rønnow, ser vi på det. Vi glæder os til at få Nicklas i truppen. Han er en målmand, der virkelig vil kæmpe for det og har et stort udviklingspotentiale.