Her er Ebbe Sands nye job

Skal rådgive bestyrelsen i den tyske fodboldklub Schalke 04 i sportslige anliggender

Foto: Fra Twitter

Den tidligere landsholdsangriber Ebbe Sand vender tilbage til Schalke 04, hvor han som aktiv spillede syv succesrige sæsoner.

Ebbe Sand boede i en årrække i en pragtvilla i Svejbæk ved Silkeborg. Han var talentchef i Silkeborg IF i en periode fra 2006 og frem.

På søndagens årsmøde for medlemmer i Schalke 04 blev den snart 43-årige dansker præsenteret som en del af en trio, der fremover skal rådgive Schalkes bestyrelse i sportslige spørgsmål.

Se: Nu vil han være cheftræner

Ud over Sand består udvalget af to andre velkendte ansigter fra storhedstiden lige efter årtusindskiftet, nemlig hans holdkammerat Michael Büskens og den daværende succestræner Huub Stevens.

- Da Clemens Tönnies (bestyrelsesformand, red.) ringede til mig og spurgte, om jeg ville hjælpe til i de sportslige anliggender, behøvede jeg ikke at tænke over det, for det er en ære, og jeg er stolt af det, siger Ebbe Sand i en video på klubbens Twitter-profil.

Se: Ebbe Sands million-villa solgt

- Jeg har en følelse af, at jeg aldrig har været væk fra Schalke. Jeg tænker tit tilbage på min tid i klubben, og jeg glæder mig vanvittigt til at være en del af Schalke igen, lyder det fra Ebbe Sand.

Den tidligere landsholdsangriber besluttede sidste år at sætte sin villa i Svejbæk ved Silkeborg til salg. Han og familien flyttede efterfølgende til Dubai.

Se Ebbe Sand præsentere sig selv i Schalke 04's video på Twitter: