Her er den nye BSV-træner

Peter Bredsdorff-Larsen sætter sig i trænerstolen

Så er det officielt, at Peter Bredsdorff-Larsen fra sommeren 2014 bliver cheftræner for håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Træneren blev torsdag formiddag præsenteret på et pressemøde. Kontrakten gælder i tre år.

- Jeg har fulgt Bjerringbro-Silkeborg-projektet fra sin spæde start, og jeg har i de sidste fem år haft mange store oplevelser i Jysk Arena som modstander til Bjerringbro-Silkeborg.

- Nu glæder jeg mig til forhåbentlig at kunne bidrage til at udvikle holdet til at blive en stabil bejler til finalepladser og titler hvert år, siger Peter Bredsdorff-Larsen til BSV's hjemmeside.

Træneren har tidligere været assistenttræner for herrelandsholdet.

Fyret fra KIF Kolding

Han har også stået i spidsen for AaB Håndbold og KIF Kolding København.

Peter Bredsdorff-Larsen blev i juni fyret hos KIF Kolding efter pres fra klubbens spillere.

Han afløser Claus Uhrenholt, der ikke får forlænget sin kontrakt som cheftræner i BSV.

Klubben skuffede i sidste sæsons slutspil, hvor det ikke lykkedes for BSV at spille sig frem til DM-semifinalerne.

I denne sæson er BSV også kommet skidt fra start. Klubben ligger blot på niendepladsen i ligaen med syv point efter otte kampe.

Sportschefen i BSV, Carsten Albrektsen, ser Peter Bredsdorff-Larsen som den rette mand til at føre klubben tilbage mod toppen.

- Vi har haft gang i en seriøs proces for at få besat cheftrænerstillingen til den kommende sæson, og da vi kom frem til målstregen, stod det helt klart for os, at det var Peter, vi ville have.

- I Peter får vi en meget erfaren træner, både på nationalt og internationalt niveau, og vi får en træner med en stor håndboldfaglighed og gode lederegenskaber, siger Carsten Albrektsen.