Her er de mest læste østjyske historier i 2016

På TV 2 | ØSTJYLLANDs hjemmeside klikkede de gode personhistorier, voldsomme brande og finurlige fortællinger

Det har været et år med et hav af gode historier fra Østjylland af mange forskellige slags, og det afspejles også på vores hjemmeside. Her har det været meget forskellige historier, der har klikket godt og lokket læserne til. Og på førstepladsen kommer en nok for mange overraskende historie.

Den historie, der klikkede mest på tv2oj.dk i 2016, er nemlig den om det unge stjernefrø Sofie Daugaard fra Randers, der til årets Grøn Koncert i byen fik lov til at synge duet med Mads Langer. Næsten 100.000 gange har brugerne klikket sig ind på artiklen med den skønne duet og Sofies egne ord på den store oplevelse.

02:39

Du kan se indslaget med de to sangeres duet her. 

Luk video

På de følgende pladser kommer nogle af de store politihistorier, der også har præget det østjyske i år. Videoen fra det voldsomme røveri mod en guldsmed i Guldsmedgade i Aarhus, storbranden i Højbjerg, tagbranden i det centrale Aarhus, anholdelsesaktionen mod Lars Kragh og bilisten der kørte 244 km/t på Oddervej er alle i top 10.

Men det var nu ikke kun kriminalhistorie, som optog brugerne på tv2oj.dk i 2016. De stærke og sjove fortællinger var også i høj kurs.

Historien om Isabella, der flyttede sammen med sin 91-årige morfar Moffe, var et hit. Ligesom historien om Thomas Sandvang, der endte med at betale 200.000 kr. for en bustur og den nye Samsøfærges spøjse navn også fik mange til at klikke.

00:31

Sådan her så der ud efter den store brand i Højbjerg i oktober, hvor røgen kunne ses mange kilometer væk.

Luk video

Thomas Stralner, der omkom i Randers Havn, havde ligeledes manges opmærksomhed, og historien om ham blev fulgt tæt af rigtig mange randrusianere og østjyder generelt. Den historie om Stralner, der fik flest til at klikke, var den om den grusomme joke, som familien var offer for. En endnu ukendt person havde oprettet en falsk Facebook-profil med sønnen og sendt venneanmodninger til familien.

Herunder kan du se top 10 over de mest klikkede historier på tv2oj.dk i 2016:

1. Sofie fik mange rosende ord efter Mads Langer-koncert

2. Voldsom video: Kan du genkende guldsmed-røvere?  

3. Storbrand er nu under kontrol

4. Lagde jeg ud for alle? Thomas betalte 200.000 kr. for bustur

5. Isabella flytter sammen med sin 91-årige morfar

6. Tagbrand er nu under kontrol og udvikler ikke farlig røg

7. Stor anholdelsesaktion - forsvundet søn er anholdt

8. Samsø-færgen har fået navn: M/F Issehoved

9. Thomas' familie offer for syg joke​

10. Vanvidsbilist taget med 244 km/t på Oddervej