Henter lokalt forsvarstalent

Oprykkere har brug for forstærkning

FC Djursland forbereder sig lige nu på i at spille i 2. division i næste sæson. I mandags forlængede klubben kontrakten med træner Anders Bjerre, og nu skal der også nye kræfter til.

Derfor har klubben med hjemmebane i Grenaa, nu valgt at skrive kontrakt med forsvarsspilleren Jeppe Juhl Jensen, der hidtil har været tilknyttet Randers FC.

- I Randers ville jeg stadig spille reserveholdsliga og danmarksserie, så det er et skridt op ad at komme til FC Djursland for at spille 2. division. Og da FC Djurslands måde at spille på med bolden ved fødderne passer mig godt, tror jeg, at jeg vil passe godt ind", siger Jeppe Juhl Jensen i en pressemeddelelse.

Som forsvarsspiller skal Jeppe Juhl Jensen en kærkommen forstærkning for oprykkerne fra FC Djursland, som i sidste sæson spillede i Danmarksserien.

En forstærkning, som vækker glæde hos klubbens direktør.

- At Jeppe har takket ja til at spille hos os, viser, at vi godt kan konkurrere om profilerne, hvis vi i klubben og det lokale erhvervsliv trækker i samme retning. Jeg tror på, at det giver ny energi til en trup at få tilført nyt blod, og en spiller med Jeppes kvaliteter vil helt sikkert også lægge på vores spillemæssige kvaliteter, siger direktør Karsten Eland fra FC Djursland i en pressemeddelelse.

Jeppe Juhl Jensen trådte sine første skridt på grønsværen for Auning IF. Derefter var han som 15-årig forbi AGF, så Randers FC og nu altså FC Djursland.

Indtil videre er der ikke sat en sluttidspunkt på hans kontrakt, men håber, at kunne blive i klubben i mindst to år.