Henriette Kjær tilbagebetaler lån

Den konservative toppolitiker, som er valgt i Østjylland, er igen blevet dømt til at skulle betale regninger

Den konservative politiske ordfører og gruppeformand, Henriette Kjær, har igen fået rettens ord for, at hun ikke kan betale sine regninger til tiden.

Kort før jul blev hun ved Retten i Lyngby dømt til at betale 149.831,94 kroner til GE Money Bank for et lån, hvor hun ikke havde overholdt tilbagebetalingsbetingelserne.

Henriette Kjær blev også dømt til at betale sagens omkostninger ifølge kendelsen fra retten.

Udsender kortfattet meddelelse
Efter dagbladet B.T.s afsløring af dommen, udsendte Henriette Kjær torsdag aften en kortfattet meddelelse, hvori hun understregede, at pengene nu er betalt.

- Jeg kan oplyse, jeg i forbindelse med de økonomiske problemer, jeg og min familie havde i 2005, optog et lån hos GE Moneybank, skriver Henriette Kjær i en kortfattet meddelelse.

- Det lån har jeg haft et ønske om at indfri fuldt ud, men formåede desværre ikke at overholde tidsfristen for indfrielsen. Lånet er nu betalt.

Det skriver de konservatives politiske ordfører og gruppeformand, som ikke ønsker yderligere at kommentere sagen, som hun betragter som "rent privat".

Dømt til at betale regninger
Henriette Kjær blev i oktober og december 2004 to gange dømt til at betale sine regninger sammen med sin partner, Erik Skov Pedersen. De havde ikke betalt en markise og to sofaer for godt 50.000 kroner.

Henriette Kjær måtte, efter at sagen kom frem i februar 2005, trække sig som familie- og forbrugerminister.