Helt flyttelæs forsvundet

53 flyttekasser forsvandt fra lejlighed

Genrefoto.

Et helt flyttelæs bestående af 53 flyttekasser og et antal sorte sække med private ejendele forsvandt i weekenden fra en lejlighed på Damagervej i Viby.

Det færdigtpakkede flyttelæs fuldt af private ejendele forsvandt fra en lejlighed på første sal i en boligbebyggelse. Hele den nedpakkede husholdning tilhørte en 39-årig kvinde som fredag forlod sin lejlighed for at vende tilbage søndag, hvor hun ville videre med flyttearbejdet.

I lejligheden lå der kun en rulle tapet og et par træplader efterladt på gulvet, fortæller politiets pressekoordinator, politikommissær Mogens Brøndum.

Flyttekasserne indeholdt blandt andet tøj, elektronik, legetøj og en Playstation.

Politiet har forhørt sig i opgangen hos både overboere og underboere, men foreløbigt er de 53 forsvundne flyttekasser lidt af et mysterium. Der er ikke fundet tegn på indbrud. Og ingen i opgangen har hørt eller set nogen komme slæbende på det forholdsvis omfangsrige flyttelæs.

Politiets undersøgelser på adressen tyder foreløbig heller ikke på, at nogen ved en kommunikationsfejl har opmagasineret kasserne et andet sted.