Helikopter i luften over Randers: Ingen spor efter Lars

Torsdag har en helikopter ledt efter den forsvundne Lars Hjulmand, der har været savnet i seks dage. Fredag leder Marinehjemmeværnet

01:25

Den helikopter, som torsdag har været i luften over Randers Havn, fandt ikke Lars Hjulmand, der har været forsvundet siden sidste fredag.

Helikopteren var i luften fra klokken 10.30 og et par timer frem, fortæller kommunikationskonsulent Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

Fredag er det Marinehjemmeværnets tur til at lede i vandet.

Da der ikke er konkrete spor at gå efter på nuværende tidspunkt, har man heller ikke bedt Missing People om assistance.

Læs også Ingen nye spor efter den forsvundne Lars Hjulmand

Sent onsdag aften ledte 80 frivillige efter Lars Hjulmand. Eftersøgningen foregik på et område på Randers Havn, hvor Østjyllands Politi havde bedt organisationen Missing People om hjælp til at lede.

Janni Lundager siger, at den eftersøgning ikke har givet nye spor i sagen.

Indsatsleder Vivian W. Eriksen fra Mission People fortæller, at eftersøgningen begyndte klokken 22 og varede frem til klokken 01.

- Det område, hvor politiet havde bedt os lede, fik vi klaret, siger hun.

 

Læs også Politiet opfordrer Randers til at kigge efter Lars Hjulmand

Den 45-årige Lars Hjulmand er senhjerneskadet efter et trafikuheld. Han er desuden afhængig af epilepsi-medicin, som han ikke havde på sig, da han forsvandt.

Lars Hjulmand er set på cykel på videoovervågning på en parkeringsplads på Grenåvej i Randers, men også flere andre steder i byen mener folk at have observeret ham i fredags. 

Han ses iført en meget karakteristisk orange cykelhjelm, gul refleksjakke, solbriller og jeans. Lars Hjulmands cykel er en Centurion, model 2015 Image, mat sort, med otte gear. Den er monteret med for-og bagskærme.

Sådan ser overvågningsbilledet af Lars Hjulmand fra parkeringspladsen på Grenåvej ud.  Foto: Østjyllands Politi

Politiet har tidligere oplyst, at Lars Hjulmand sidst er set på overvågningsbilleder på Tronholmen fredag klokken 14.27.

Janni Lundager fra Østjyllands Politi har nye oplysninger i den forbindelse. Overvågningsbilleder viser Lars Hjulmand på stedet klokken 15.39.

Lars Hjulmands telefon er registreret på en mast ved Falck-stationen i Randers fredag klokken 15.58. Masten dækker området ved Randers Regionshospital, Toldbodgade og havneområdet.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger i sagen, på telefonnummer 114.

Du kan se billeder fra helikoptereftersøgningen ved Randers Havn øverst på siden. Videoen er optaget af Local Eyes. 

02:12

De seneste dage har frivillige ledt efter Lars Hjulmand. Indslaget er fra tirsdag.

Luk video