Hele Odder leder efter Lars

Tenna Kastrup-Jensen frygter for sin mands skæbne

Foto: Privatfoto

49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen fra Odder er onsdag aften forsat forsvundet.

I håb om at finde ham har hans kone Tenna Kastrup-Jensen onsdag aften sendt et nyere billede af sin mand hvor han bærer briller til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Lars er syg med diabetes, og det er livstruende for ham. Han har efterladt alt og et brev, hvor han skriver "jeg elsker jer", fortæller Tenna Kastrup-Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kan klare sig i tre dage

Hun fortæller, at hvis hans insulinpumpe har været fuld, da han forlod hjemmet mandag aften, kan han klare sig i tre dage, men han har ikke mulighed for at måle sit blodsukker.

Tenna Kastrup-Jensen beder nu offentligheden indtrængende om hjælp med at finde ham, inden det er for sent.

- Lars søger ikke hen, hvor der er mennesker, og vi er bange for, at han befinder sig et sted, hvor han ikke kan tage vare på sig selv, siger Tenna Kastrup-Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ramt af en depression

Lars Kristian Kastrup-Jensen har aldrig tidligere været gået hjemmefra, men har på det seneste været ramt af en depression.

Han er 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn. Ifølge politiet er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594.

Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448.