Heldigt point

Silkeborg kan takke sin målmand for uafgjort mod Viborg i Superligaen.

Den sene lørdagskamp i Superligaen mellem Viborg og Silkeborg på Viborg Stadion lignede på mange måder de to holds seneste indbyrdes opgør, der blev spillet på samme bane for bare ni dage siden.

Endnu engang havde spillet tempo og nerve - endnu engang fik gæsterne fra Silkeborg tilkendt et straffespark efter ti minutter. Og endnu engang endte opgøret 1-1. Men til forskel fra det seneste opgør var hjemmeholdet totalt dominerende gennem det meste af kampen. Silkeborg må takke en storspillende Henrik Ibsen i målet og dommer Knud Erik Fisker for det ene point, da han fløjtede for omspark efter et forkølet straffespark af Muhammed Akinci.

På det efterfølgende forsøg scorede Ulrik Pedersen sikkert. De skuffede Viborg-fans fik dog oprejsning allerede fem minutter efter. Et indlæg fra Bleidelis havnede tæt foran mål. Silkeborgs forsvarsspiller Jens Bertel Askou var for længe om at få ekspederet bolden væk og den blev opsnappet af den stærkt spillende Michael Gravgaard, der bankede den i nettet til 1-1.