Heinze taler ud om operationen

Kunne godt have spillet sæsonen ud

09:04

1 af 2

Silkeborg IF's målmand - eller rettere tidligere målmand fristes man til at sige, Lasse Heinze, fortæller om, hvorfor han onsdag i sidste uge lod sig operere i hoften til fordel for at spille for SIF, selvom han godt kunne.

Lasse Heinze har længe været førstevalg mellem stængerne i Silkeborg-målet. Det er han måske stadig, men nu er han ikke længere til rådighed. Lasse Heinze valgte nemlig at få foretaget en operation, da han længe har haft smerter på grund af forkalkninger på hofteknoglerne.

Tidspunktet for operationen har mødt megen kritik, fordi Lasse Heinze godt kunne have færdigspillet sæsonen. Silkeborg ligger til nedrykning, og selv står Lasse Heinze uden klub til sommer, hvor hans kontrakt med Silkeborg IF udløber. Men han har da heller ikke lagt skjul på, at han gerne vil videre.

Siden Silkeborg og Lasse Heinze meldte ud i medierne, at det var hans sidste kamp i den rødhvide trøje, da de spillede mod FCK i sidste uge, er der en ny mand, der har vogtet i feltet - færøske Gunnar Nielsen.

Hør et længerevarende interview med hovedpersonen selv, og hør begrundelsen for valget.

Du kan i øvrigt høre mere om sagen og meget mere om østjysk Superligafodbold i 'Fodbold med Horup' på vores egen kanal tirsdag aften klokken 20.00.