Hårdt program for Randers HK

Randers HK's håndboldkvinder fik storsejr over Ajax i pokalturneringen. Torsdag møder de KIF Vejen på udebane.

Der er ikke noget at sige til det, hvis spillerne på Randers HK's Tomsliga-hold er en smule flade torsdag aften, selv om den nye sæson til den tid kun er fem dage gammel.

På det tidspunkt vil holdet nemlig allerede have spillet tre betydende kampe. Først var der ligapremieren i lørdags hjemme mod GOG, onsdag aften gjaldt det pokalkampen mod Ajax i København, og efter en sikker 49-11-sejr her skal pigerne allerede i ilden igen mindre end 24 timer efter mod KIF Vejen i Vejen Idrætscenter.

- Det er selvfølgelig ikke optimale betingelser, men der er ikke noget at gøre. Kampene skal være afviklet inden den 16. september, og uanset hvordan vi gjorde det, ville et af holdene med det sammenpressede ligaprogram skulle spille to kampe med meget kort tid imellem, siger Randers-træner Martin Albertsen til Ritzau.

- Vi har en bred trup, og derfor skal vi også kunne klare at spille to dage i træk. Vi kommer også ud for her i efteråret at skulle spille både Europa Cup og liga i samme uge, siger Albertsen, der gav rigeligt med spilletid til de unge og uprøvede kræfter i onsdagens kamp.