Hårde dage slut for Dalby

Randers-profil ked af billede, som har været tegnet af hende under spillerkonflikt

Camilla Dalby var mindst lige så lettet som alle landsholdskollegerne, da de torsdag aften mødtes til et orienteringsmøde oven på den nu overståede lønkamp mellem kvindelandsholdet og Dansk Håndbold Forbund.

Som en af spillernes talskvinder og forhandlere har hun haft en fremtrædende rolle i arbejdskampen, som har taget hårdt på den 22-årige bagspiller fra Randers HK.

- Det har været en belastende uge for alle, uanset hvilken holdning man har haft. For mig var det hårdeste at blive beskyldt for at have fremsat trusler mod andre spillere.

- Det kan jeg 100 procent sige, at det har jeg aldrig gjort, siger Dalby til Ekstra Bladet.

- Ligger mig fjernt
Hun er ked af at være levet fremstillet på en måde i medierne, som hun slet ikke kan genkende.

- Der er ikke noget, som ligger mig mere fjernt end at forsøge at trække noget ned over hovedet på andre. Alle har ret til at træffe deres eget valg, siger højrebacken fra Randers.

Hun og de øvrige landsholdsspillere skal senest i dag give landstræner Jan Pytlick besked om, hvorvidt de har lyst til at spille på landsholdet under de nye vilkår.

Indtil videre er det kun Henriette Mikkelsen, der har takket nej. Den 30-årige Viborg-fløj, der egentlig havde pensioneret sig selv som landsholdsspiller, sagde kun ja til at stille op under konflikten for at sikre, at der overhovedet var et landshold.