Har tillid til Randers-vikaren

Må klare sig uden cheftræneren i en periode

Randers FC-anfører Christian Keller har fuld tillid til assistenttræner Thomas Thomasberg.

Randers FC tog søndag hul på foråret med 1-1 i Viborg, og det skete uden cheftræner Colin Todd, der er ramt af hjerteproblemer og derfor skal gennem en bypass-operation.

Den er der endnu ikke sat dato på, og englænderen vil efterfølgende være fraværende i yderligere en måneds tid.

Thomas Thomasberg vikarierer indtil da som chef og Peter Elstrup om assistent.

- Det kommer ikke til at betyde så meget ud over, at han ikke er her fysisk. Colin har været her i halvandet år, og han har sat sit aftryk i klubben og i truppen, så vi kommer til at arbejde videre i samme spor.

- Jeg har fuld tillid til Thomasberg. Han har gjort det sindssygt godt til træning og kamp, og han kan sagtens fortsætte samme stil som Colin, siger Randers-anfører Christian Keller.

- Det hele må ikke falde sammen på grund af én mand. Vi kan vælge at bruge det som en undskyldning, hvis der kommer modgang, men det vil godt nok være tyndt. Så det synes jeg ikke, vi skal, siger Keller.

Se: Vikar: Jeg får Todd i røret

Sportschef Peter Christiansen er som anføreren tryg ved situationen.

- Colins manglende fysiske tilstedeværelse får selvfølgelig en eller anden form for effekt, men jeg synes ikke, man kunne se det i kampen. Og vi har ikke mærket det på spillerne overhovedet. De leverede en fin kamp mod Viborg, som vi burde have vundet.

- Tiden må vise, om det får nogen betydning, men jeg tror det ikke. Thomas og Peter har taget over, og de har jo hele tiden været en del af Colins team og har begge de højeste træneruddannelser, man kan få, så det her er jo ikke uvant for dem, siger sportschefen.

- Desuden vil Colin jo stadig være med i det omfang, han kan. Han vil blive brugt i både forberedelse og evaluering. Det bedste, vi kan gøre for ham nu, er at forberede os grundigt og professionelt hver gang, siger Peter Christiansen.

Randers får søndag besøg af Brøndby i næste runde.