Har fået vokseværk

Vil udvide pladsen og antallet af gæster

03:59

1 af 2

NorthSide Festival slår vel nærmest alle uofficielle rekorder for hurtigst muligt popularitet.

På bare tre år har NorthSide etableret sig i den absolutte verdenstop over festivaller. Folk kommer til fra hele verden for at høre de store artister, som man har formået at trække til.

Derfor var der også udsolgt, før festivalen gik i gang. Hele 25.000 styks blev flået væk, og alene det viser et stort potentiale, som gør, at man nu vil udvide.

Tonerne flyder stadig i det aarhusianske i skrivende stund. Der er endnu et par strofer, der skal bræges, før man kan sige tak for endnu en succesfuld festval - men allerede nu går man på festivalpladsen og tænker store tanker.

10.000 gæster ekstra

Allerede næste år vil man have plads til yderligere 10.000 gæster, så man rammer de 35.000. Og for at det kan lade sig gøre, er man nødt til at udvide pladsen. Derfor har man udset sig de bagvedliggende fodboldbaner, som skal danne ramme for endnu en scene, så man har i alt fire.

Men ambitionerne stoppe ikke der. Med en større festival kan man trække endnu større navne til. Og mon ikke der er står store navne på ønskelisten.

Hør et interview med talsmanden for NorthSide, John Fogde, hvor han nævner en håndfuld navne, der kan blive aktuelle. Klik på billedet øverst på siden.

Se et tv-indslag fra NorthSide øverst på siden.