Har du set noget? Ruder smadret på lokal politistation

En ukendt gerningsmand smadrede tirsdag aften fire ruder ind til politistationen i Hammel

01:09

Politiet efterforsker nu stenkastene mod politistationens ruder.

Østjyllands Politi er lige nu på udkig efter en gerningsmand, der sent tirsdag aften med sten smadrede fire ruder på politistationen i Hammel. Politiet håber, at et vidnes forklaring kan være med til at løse, hvem der smed stenene. 

- Jeg fik en SMS i nat om, at der var nogle, der havde smidt sten på vores lille fine politistation. Da jeg kom i morges, var der glas over det hele, fortæller Jesper Poulsen, der er politiassistent i Hammel. 

Læs også Cykelhjul løsnes: Forældre vil have overvågning på skole

Nærpolitistationen har kontor i Favrskov Kommunes bygninger på Torvegade, og her hørte Zidane Kharrube, der i dag har fortalt politiet, om det han så, ruderne blive smadret omkring klokken 21.40.

- Jeg hørte, at der var noget glas, der gik i stykker. Så åbnede jeg vinduet og råbte, for jeg kunne ikke se noget, fordi det var mørkt. Så løb der en mand fra ruderne og hen til en sort porsche, og så kørte han, siger Zidane Kharrube, der er flytning fra Syrien.

00:32

VIDEO: Zidanne Kharrube har set den formodede gerningsmand løbe hen til en sort Porsche, efter at han smadrede flere ruder på politistationen.

Luk video

Politiet leder fortsat efter vidner, der kan hjælpe dem i sagen.Gerningsmanden beskrives som værende mand, 160 til 170 centimeter høj, spinkel af bygning, og han var iført mørkt tøj.

Politiet formoder, at gerningsmanden skal findes blandt nogle af de kriminelle i Hammel-området, som de tidligere har haft fat i.

Ved du noget?

Har du oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

- Når man målrettet går efter vinduerne på en politistation, har vi en formodning om, at det er en person, der ikke er tilfreds med vores arbejde, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Politiet har flere spor at gå efter i sagen, men er meget interesseret i at høre fra personer, der har oplysninger, eller eventuelt har set den sorte Porsche omkring gerningstidspunktet tirsdag aften klokken 21.40. 

Henvendelse til Østjyllands Politi kan ske på telefonnummer 114. 

Nærpolitistationen ligger på Torvet 7 i Hammel. Foto: Google Maps

Læs også Ry-sagen: Loven kan være brudt flere gange