Har du set 49-årige Lars?

Mand fra Odder stadig forsvundet

Foto: Privatfoto

Politiet beder stadig offentligheden om hjælp til at finde 49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen fra Odder.

Han har været forsvundet siden mandag aften, hvor han forlod sit hjem ved 22-tiden i deprimeret tilstand.

- Vi har fået en del henvendelser fra folk, men vi har endnu ikke fundet ham, fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi til bt.dk.

Derfor er politiet fortsat meget interesseret i at høre fra folk, som har set ham, eller som af anden grund ved, hvor han er.

- Vi har ledt de steder, hvor han oplagt kunne tænkes at være. Uden held, siger vagtchefen.

Lars Kristian Kastrup- Jensen har ikke tidligere gået fra sit hjem på den måde, og han har ifølge politiet heller ikke efterladt noget afskedsbrev eller anden besked til sine pårørende.

Vagtchefen bekræfter dog, at den 49-årige ikke havde det godt, da han forsvandt.

- Det er korrekt, at han gik hjemmefra i nedtrykt sindstilstand, som man nu formulerer det, når man går og bøvler med en masse forskelligt, siger vagtchefen.

Signalement af Lars

Lars Kristian Kastrup-Jensen er 190 centimeter høj, almindelig af bygning og karseklippet. Han bærer briller og var mandag aften iført blå jakke, hvid t-shirt og jeans. På sine overarme har han tatoveringer af navne og stjernetegn. Ifølge politiet er han formentlig kørende i en sort Ford S-Max med registreringsnummeret GW 29 594.

Hvis man har set Lars Kristian Kanstrup-Jensen eller har oplysninger om hans færden, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefonnumrene 114 eller 87311448.