- Har brug for en succesoplevelse

Nederlag slår ikke cheftræner ud

Randers FC leverede en sløj indsats, da kronjyderne søndag gæstede FC Vestsjælland i Superligaen.

Spillemæssigt manglede gæsterne et gear eller to, så FCV's 2-0-sejr kunne der ikke sættes en finger på.

- Det første mål ændrede kampens forløb. Hverken vi eller de skabte ret meget i første halvleg, hvor vi forsvarede godt.

- Men da de scorede det første mål i starten af anden halvleg, mistede spillerne en smule tillid til hinanden og en smule tro på tingene, siger Randers-træner Colin Todd.

Se: Randers FC uden Ronnie Schwartz

- Jeg er skuffet og irriteret over nederlaget, men jeg går ikke i panik. Jeg vil hjælpe spillerne til at komme på ret kurs, og først og fremmest skal jeg hjælpe dem til at få fighterånden tilbage, for den har vi mistet en smule i forhold til sidste sæson.

Colin Todd er overbevist om, at der ikke skal ret meget til, før man igen ser et Randers-mandskab med vinderinstinkt og tro på tingene.

- Der er ingen, der løfter mig. Det må jeg selv gøre, og det kan jeg gøre samtidig med, at jeg løfter spillerne. Der er ingen magisk formel, men vi skal stå sammen, vi skal stole på hinanden, og vi skal tro på, at vi kan score på chancerne, siger Todd.

Se: Randers FC var tandløse

- Jeg tror, at når vi scorer på en chance, så får man det rigtige Randers-mandskab at se igen.

Den engelske træner så mod FC Vestsjælland de nødvendige chancer til at score, men afslutningerne lod meget tilbage at ønske.

- Man kunne se, at når vi sendte kvalitetsindlæg ind i feltet, så kom chancerne også. Vi havde frie hovedstød til Djiby Fall, Nicolai Brock-Madsen og Christian Keller, så chancerne var der, siger Todd.

Randers har ikke scoret i de seneste tre kampe og er nu dumpet ned som nummer otte i Superligaen.