Håndboldklub vil have arena i Silkeborg

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg vader i succes. Derfor er Silkeborg Hallerne nu blevet for lille til den ambitiøse klub.

Det går strygende for håndboldherrerne i Bjerringbro-Silkeborg. Fusionsklubben kan glæde sig over en plads i pokalsemifinalen, deltagelse i Europa Cuppen og ikke mindste førstepladsen i CBB Ligaen.

- Det går jo rigtig, rigtig godt. Som man kan se, så vinder vi kampene, og det smitter jo også af på byen. Alle i Bjerringbro og Silkeborg snakker håndbold, siger direktør Frank Lajer til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Faktisk går så godt, at Silkeborg Hallerne nu er blevet for lille til den ambitiøse klub. Derfor hilses Arena Silkeborg-projektet, som ifølge planer skal indeholde en stor hal, meget velkommen.

- Vi ser det jo som et livsvigtigt projekt for os. Altså hvis vi skal videre, hvis vi skal være et af de bedste hold i Skandinavien - måske det bedste - så skal vi have nogle andre rammer. Allerhelst en arena, forsikre direktøren.

Og han bakkes op af en af håndbold-Danmarks mest markante skikkelser - landtræner Ulrik Wilbek:

- Jeg kan kun se en måde at komme rigtig meget videre på, og det er jo en større hal. Fordi der jo fyldt op hver eneste gang. Der er simpelthen bare behov for en større hal i Silkeborg, siger landstræneren.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND tirsdag klokken 19.30.