Håndboldklub sikret i tre år

Fem investorer sikrer kapital

Foto: Ole Nielsen

HåndboldklEn gruppe på fem investorer har sikret Århus Håndbold kapital til at drive klubben de næste tre år. Klubbens ejerkreds er blevet udvidet med fem lokale erhvervsfolk, som derved har sikret klubbens egenkapital.

- Jeg er meget glad for, at vi nu har et sikkert fundament for klubbens økonomi. Vi er stolte over, at det er lykkedes os, at finde så stærke lokale investorer, som er interesserede i at styrke mulighederne for tophåndbold i Aarhus, siger direktør i Århus Håndbold, Henrik Lundorff i en pressemeddelelse.

Århus Håndbold vandt i 2013 både pokalturneringen og supercuppen, og igen i år har klubben sikret sig adgang til slutspillet.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at driften af en håndboldklub kræver mere, end den gjorde for fem år siden. Derfor er det også med stor stolthed, at vi kan præsentere denne udvidelse af ejerkredsen. Det er vigtigt for både spillere og fremtidige samarbejdspartnere at vide, at vi har et stærkt fundament, siger Henrik Lundorff.

De sidste fire sæsoner har Århus Håndbold kvalificeret sig til slutspillet i håndboldligaen.

- Med dette økonomiske grundlag kan vi arbejde med en langsigtet strategi. Det mener jeg, er meget væsentligt i disse tider. Nu skal vi i gang med at sammensætte en stærk trup til den kommende sæson, og det tror jeg absolut på, at vi har gode muligheder for, siger Henrik Lundorff.

Han understreger dog, at det ikke betyder, at klubben ikke skal blive ved med at udvide kredsen af samarbejdspartnere.

Her er de 5 nye investorer:

Jens Hansen - Købmand. Bestyrelsesmedlem og mangeårig sponsor i Århus Håndbold.

Casper Rasmussen - Medejer af International Wind Energy og bestyrelsesmedlem.

Marion Holmager - Ejer af Todbjerg Busser, bestyrelsesmedlem og mangeårig samarbejdspartner.

Bjørn Schmelling - Stifter af Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S og bestyrelsesmedlem.

Tidligere bestyrelsesmedlem, som ikke ønsker sit navn nævnt.