Han overtager direktør-tjansen

Bestyrelsesformand tager midlertidig over i Randers

Superligaklubben Randers FC skal på direktørjagt, efter at direktør Jacob Nielsen har fået nyt job i AGF.

Indtil Randers har fundet en ny direktør, bliver det klubbens bestyrelsesformand, Svend Lynge Jørgensen, der i den kommende tid vil varetage Jacob Nielsens opgaver.

Det oplyser Randers på sin hjemmeside, efter at det onsdag blev offentliggjort, at Jacob Nielsen i fremtiden skal være direktør i nedrykkerklubben AGF, der i den kommende sæson skal spille i 1. division.

- Jeg har selv været med hele vejen, siden Randers FC blev etableret og har gennem mit nære samarbejde med Jacob Nielsen i alle årene god indsigt i, hvad der rører sig i og omkring Randers FC, siger Svend Lynge Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Vi har heldigvis en stærk organisation med mange dygtige medarbejdere samt velkvalificerede bestyrelser med lang anciennitet i såvel Randers FC som Randers FC Holding.

Se: AGF henter Randers-boss

- Jeg glæder mig til sammen med dem og medarbejderne at videreudvikle Randers FC såvel strategisk som operationelt, lyder det.

Jacob Nielsen har selv opsagt stillingen i Randers, hvor han siden 2002 har været en del af reorganiseringen i klubben og siden maj 2003 har været direktør.

Randers takker Jacob Nielsen for hans arbejde i klubben og tildeler ham en del af æren for Randers' præstationer i Superligaen.

Klubben vandt pokalturneringen i 2006, men har også været et smut forbi 1. division både i 2005 og 2011. Begge gange lykkedes det dog at rykke op i Superligaen året efter.

Jacob Nielsen fratræder sin stilling i Randers i slutningen af juni og begynder sit nye job 1. juli.